Lån og få dækket dit pengebehov her og nu

13 oktober 2020 Lotte Hindsberg

De fleste kender det at bilen går i stykker og skal repareres og der står 0 kr. på kontoen til at betale værkstedsregningen. Det er selvfølgelig muligt at gå i banken men det er ofte besværligt og de har en lang låneprocedure på op til 3 uger. Det er lang tid at skulle undvære en bil, især hvis man har et arbejde og skal nå at hente og bringe børn indenfor åbningstiden. 

Med internettet er der kommet en ny mulighed for at låne og der findes i dag online banker. F.eks. Ikano Bank. Online banker er kendetegnet ved at de har en nem og hurtig låneprocedure og de har intet krav om sikkerhed. Det betyder også at de ofte har en højere rentesats, da der er en større risiko forbundet med lånet. 

Hav styr på din økonomi

Når man låner penge er det vigtigt at man er sikker på at der er luft i økonomien til at tilbagebetale lånet. Det er uanset hvor stort eller lille beløbet er. Det er bedre at undvære en bil end at ende i RKI, som kan være konsekvensen hvis man ikke kan betale. 

Start derfor at undersøg din økonomi og find ud af hvor stort luft der er i din økonomi. Forskellen på dine indtægter og udgifter er hvad du kan betale af på et lån. Har du flere små lån, kan du overveje om det kan betale sig at låne et større beløb og betale de andre lån ud. Det kan ofte betale sig at have et stort lån frem for mange små. 

Læg et budget og husk både at være realistisk og ærlig. Samtidig skal budgettet ikke være så stramt, med mindre det kun er for en kort tid. Det er de færreste der kan overholde et meget stramt budget i længere tid.

Flere Nyheder